top of page

2023
ÚJDONSÁGOK

Ezen az oldalon találod legújabb szolgáltatásainkat, melyet időről-időre frissítünk, így érdemes gyakran visszalátogatnod hozzánk!

MAKE UP ARTIST

Fantasztikus sminkes csapatunk rövid idő alatt, elképesztően látványos make upokat készítenek a rendezvényeden. Mozifilmes, farsangi, halloweeni vagy éppen nyári fesztivál tematikákban.

1/4

FREESTYLE FOCI SHOW + WORKSHOP

A nagysikerű freestyle foci produkciónkat 2023-as évtől egy komplex workshop jellegű foglalkozással egészítjük ki. A 6 órás aktivitás alatt a látványos bemutatókon túl az érdeklődőket bevonjuk egy intenzív freestyle foci edzésbe is, melyet egy világrekorder freestyle futballista, az FTC sporttáboraiban is edzősködő sportolónk vezet.

Még több infó

1/2

ANGRY BIRDS JÁTÉK

A világhírű Angry Birds játék most életre kel! A cél változatlan: csúzlival minél kevesebb lövésből kell lebontanunk az építményeket. Mindez élethű nagyságban sokszoros élmény, mint számítógépen vagy telefonon!

1/2

EGYEDI ÓRIÁS PUZZLE

Bármilyen grafikából tudunk készíteni egy 3x1,5 méteres (vagy akár nagyobb) óriás puzzle-t. A rendezvény ideje alatt a vendégek feladata, hogy közösen elkészítsék ezt az akár több száz darabból álló kirakót. Hatalmas élmény és igazán látványos rendezvényelem.  

1/2

BOWLING FOCI

A focinak egy teljesen új változatát hoztuk el Magyarországra. Egy bowling pályán mutathatják meg a játékosok, hogy mennyire ügyesen találnak célba focilabdával. Vajon kinek sikerül elsőre letarolni az összes bábut?

1/1

BILLIÁRD FOCI

A biliárd foci nevéből már sok minden árulkodik - a játék gyakorlatilag egy felnagyított biliárd asztalból áll, ahol a golyók focilabdákká alakultak, a dákó helyett pedig a lábunkat tudjuk majd használni. A gyerekek és felnőttek is garantáltan imádni fogják.

1/1

LOGIKAI SÁTOR

Logikai játékparkunk többek között ördöglakatokból, gyönyörű fajátékokból és egyéb gondolkodtató feladványokból áll, ahol a szórakozás mellett segítjük a logikus gondolkodást, a térlátást és nem utolsó sorban fejlesztjük a kitartást. Tedd próbára magad az összes játékban!

1/1

NERF ARÉNA

A NERF Aréna egy epikus ügyességi és stratégiai élményprogram, amely beltéren és kültéren is megvalósítható. A NERF, ez a szivacslövedékes, újgenerációs játék, letarolta az egész világot és mára már elképesztő népszerűségnek örvend. Most itt a lehetőség, hogy egy professzionális NERF arénában próbálják  ki ezt a szenzációs programot a résztvevők!

1/4

NERF CÉLLÖVÖLDE

Gyere és tökéletesítsd a pontosságod ennél a látványos NERF célbalövő élményjátéknál, ahol számtalan profi NERF fegyver közül választhatsz.

1/1
bottom of page