top of page

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Nálunk mindent megtalálsz, ami egy céges családi nap, sportnap vagy épp egy gyermeknap tökéletes kivitelezéséhez és sikeres lebonyolításához szükséges. Rendezvény és műsorszervezés, helyszínek közvetítése, catering, gyerek és felnőtt programok, rendezvénytechnikai eszközök biztosítása, fotós és videós szolgáltatások, dekoráció és ez mind egy kézben. Széles szakmai kapcsolatrendszerünknek és alvállalkozói hátterünknek köszönhetően nincs lehetetlen számunkra. Kérd ajánlatunkat 1-1 szolgáltatásra, vagy akár komplex szervezésre!

Rendezvényhelyszín

A helyszín kiválasztása talán az egyik legnehezebb feladat, de ezt is ránk bízhatod. Összegyűjtjük és prezentáljuk a legjobb lehetőségeket, a lehető legjobb feltételekkel,  a megrendelő igényeit szem előtt tartva.

rendezvényhelyszín.jpeg

Rendezvénytechnika

Megbízható és profi alvállalkozói csapatunkkal minden rendezvénytechnikai eszközt biztosítunk, amire csak szükség lehet: kordonok, párakapuk, sátrak, profi fény-, hang-, és színpadtechnika, asztalok, székek stb...

rendezvénytechnika.jpeg

Gyerekprogramok

Velünk a gyerekek is minőségi időt tudnak eltölteni, így a céges rendezvény számukra is egy különleges élmény lesz. Babajátszó sarok, kézműves foglalkozások, tematikus játékparkok, kedves és szakképzett animátorok felügyeletével.

arcfestés rendezvényekre.jpg

Színpadi produkciók

A Te rendezvényeden is fontos, hogy színvonalas zenei produkciók lépjenek színpadra - nem kérdés, hogy ezeket is biztosítjuk számodra. Ezen felül pedig, ha valami még különlegesebbet szeretnél, akkor a cirkuszi artistáktól és bűvészektől a break-táncosokig sok-sok egyedi produkció közül válogathatsz. Minden fellépésünk professzionális és a közönségsiker garantált.

11074486_810223302359926_7212166360864696398_n_edited.jpg

Streaming szolgáltatások

Szeretnéd a rendezvényed azoknak a kollégáknak is közvetíteni, akik esetleg nem lehetnek ott ? Professzionális eszközeink és stábunk segítségével garantáljuk, hogy mindezt magas minőségben és zökkenőmentesen valósítjuk meg a virtuális térben.

rendezvény streaming szolgáltatások  Nagy.jpeg

Grafikai tervezés - kivitelezés

Legyen szó plakátok, szórólapok, meghívók tervezéséről, ültetőkártyák, vagy bármilyen rendezvényhez kapcsolódó munkáról, grafikus csapatunk várja az egyedi megkereséseket. Ha pedig elkészült a grafika, bízd rá nyomdai partnerünkre a kivitelezést is a legjobb minőségért és árakért!

grafikai munkák rendezvényre.jpeg

Catering

Akár egy kisebb vagy akár egy több száz fős rendezvényről van szó, vendéglátó csapatunk elkészíti és felszolgálja a tökéletes ételeket.
A kifinomult menüktől a svédasztalokon át, a felháborítóan finom ételekig – hagyja, hogy szakácsaink minden falattal megörvendeztessék a vendégeket.

catering – nagy.jpeg

Dekoráció

Látvány, ami garantáltan magával ragad. Dekorosaink felsőfokú reklám képesítéssel és dekorszövetségi tagsággal rendelkeznek, így profin és magas színvonalon elkészítik és kivitelezik a rendezvény dekorációs elemeit.

rendezvénydekoráció.jpeg

Felnőtt programok

Minden rendezvényen fontos a vendégek egész napos, színvonalas szórakoztatása - rengeteg ötletünk van, hogy mindenki meg is találja a számára megfelelőt: Élő kaszinó, jósnő, digitális karikaturista, fotós programok és még sokkal több...

casino rendezvényekre.jpg

Rendezvény fotó - videó

Egy cég életében rendkívül fontos, hogy a kiemelkedő események, rendezvények profi módon kerüljenek megörökítésre. Az elkészült videók és fotók visszaadják a rendezvény hangulatát, a kiemelkedő pillanatokat és mindenki számára csodás emlékek lesznek.

Ne bízd a véletlenre, válaszd megbízható csapatunkat, ezernyi referenciával!

rendezvényfotózás.jpeg

Host - hostess

Vendégfogadás, regisztráció, ültetés, díjátadás. Csinos és talpraesett hostesseink rengeteg, a rendezvény lebonyolításával kapcsolatos teendőt látnak el. Hostess csapatunk összehangolt munkájának köszönhetően biztosítjuk az esemény hatékony és gördülékeny lebonyolítását.

hostess rendezvényekre.jpeg
bottom of page