top of page
euro-2024-logo-white.png

FANZONE

Közös szurkolói eseményeket szervezel? Egészítsd ki a meccsnézést izgalmas focis élményprogramjainkkal. Az alábbi aktivitásainkat rendszeresen visszük a Puskás és a Groupama Aréna szurkolói zónáiba is. Bevált, közönségkedvenc játékék és szolgáltatások:

Itt minden programot megtalálsz, ami egy színvonalas fan zone programkínálatába kellhet

bowling foci puskás aréna.jpeg

BOWLING FOCI

A focinak egy teljesen új változatát hoztuk el Magyarországra. Egy bowling pályán mutathatják meg a játékosok, hogy mennyire ügyesen találnak célba focilabdával. Vajon kinek sikerül elsőre letarolni az összes bábut? 

futball billiárd.png

BILIÁRD FOCI

A biliárdfoci nevéből már sok minden kiderül - a játék gyakorlatilag egy felnagyított biliárd asztalból áll, ahol a golyók focilabdákká alakulnak, a dákó helyett pedig a lábunkat használhatjuk. A gyerekek és felnőttek is garantáltan imádni fogják

arcfestés európa bajnokság.jpeg

ARCFESTÉS

Profi arcfestőink pillanatok alatt készítenek szolid vagy egész arcot lefedő alkotásokat a lelkes szurkolók számára.

prinker lemosható tetoválás készítés rendezvényekre.jpg

PRINKER - LEMOSHATÓ TETOVÁLÁS

A PRINKER pillanatok alatt készít átmeneti tetoválásokat szinte bármilyen logóból, ábrából vagy üzenetből. Az eszköz egy tablettel van összekötve, melyről a kívánt grafikát kiválaszthatjuk. Gyors, biztonságos és szupermodern! Az aktivitást 1 vagy igény esetén 2 mosolygós animátor segíti. 

beerpong.jpg

BEERPONG

Bérelj tőlünk egy, vagy több beer pong asztalt, melyet a rendezvényedre szállítunk és installálunk. A résztvevők kötetlenül játszhatnak, vagy igény esetén biztosítunk játékmestereket, bírót és segítünk egy beer pong bajnokság lebonyolításában is.

óriás beer pong rendezvényekre.jpg

ÓRIÁS BEERPONG

Úgy gondolod, verhetetlen vagy sörpongban? Jól jár a lábad foci közben is? Emeljük a tétet! Magyarországon egyedülálló Óriás Beerpong szettünk kiváló szórakozási lehetőség a kihívások szerelmeseinek, teret ad a barátok közötti versenyzésnek, nem mellesleg látványos és szórakoztató a nézők számára is.

fejelő állvány.png

FEJELŐ ÁLLVÁNY

Teremts kihívást rendezvényeden, ahol bárki magasabbra ugorhat, mint RONALDO! Vajon kinek sikerül? Egyedi élmény foci rajongóknak

élő csocsó bérlés .png

ÉLŐ CSOCSÓ

Ha imádjátok a focit, akkor ez a program kötelező a rendezvényetekre. Az asztali focit ezúttal élő játékosokkal fogjuk játszani - a móka és nevetés garantált. Mindenki egy kötélhez lesz kötve csúszó karabinerrel, így adott pozícióban tudnak mozogni. Gyerekek és felnőttek is játszhatják, hiszen nem igényel kondíciót és felkészültséget. A cél ebben az esetben is az ellenfél kapujába juttatni a labdát.

darts foci felfújható.png

DARTS FOCI

Próbáld ki a világ két leghíresebb „kocsmasportjának” ötvözetét. Ennél a játéknál a futball és darts tudásodat is tesztelheted egyszerre. Mutasd meg a barátaidnak, hogy is kell három Bull-t lőni egymás után, mi pedig biztosítunk Nektek egy öt méteres hatalmas céltáblát!

mini csocso asztal.webp

MINI CSOCSÓ ASZTAL

A csocsó asztal 2 fős változata nem kevésbé izgalmas nagyobb társainál. A cél itt is ugyanaz: az ellenfél kapujába jutattni a labdát!

csocsó asztal bérlés rendezvényekre.png

CSOCSÓ ASZTAL

Klasszikus méretű, 4 fős GarlandoTM csocsó asztalaink arra várnak, hogy feldobják a rendezvényed! Az asztali foci szabálya egyszerű: az ellenfél kapujába kell lőni a labdát. A fém rudakhoz erősített bábukkal piros és kék színben lehet célba venni az ellenfél kapuját

xxl csocsó puskás aréna.jpeg

XXL CSOCSÓ ASZTAL

Ez a Garlando™ XXl csocsó asztal mindenkinek  a figyelmét magára vonja grandiózus méreteivel. Egyszerre 8 játékosnak biztosít egyedülálló élményt és rengeteg izgalmat. Az XXL csocsó egy igazi buli csocsó, kihagyhatatlan eleme a szurkolói eseményeknek.

fifa rendezvényekre_edited.jpg

FIFA SÁTOR

Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen futballélményre, ahol mindig győztesnek érezheted magad! A FIFA PlayStation5 Játék Program tökéletes szórakozást nyújt bármilyen rendezvényen, legyen az egy partifogadás, vállalati esemény vagy önkormányzati rendezvény. Focis babzsákok, műfű, dekoráció, 100% szurkolói hangulat!

focis greenbox fotózás.png

GREENBOX FOTÓZÁS

Gyertek, vegyetek fel egy gyors ünneplő pozíciót és mi digitálisan odavarázsolunk titeket egy százezres futball stadion közepére. Az elkészült fotókat azonnal nyomtatjuk is. 

focis kézműves.webp

FOCIS KÉZMŰVES

Ha szeretnéd lekötni a legkisebbeket is akkor a témába vágó kézműves foglalkozásunk szuper választás lesz. Ajándéktárgyakat, kulcstartókat készíthetnek az érdeklődők.

6560a6dbe5886.webp

CHILL ZONE

Egészíts ki a szurkolói zonát egy nyugisabb szekcióval, ahol a műfű szőnyegen függőágyakat, babzsákokat helyezünk ki a napernyők alatt. 

foci mez készítés.jpeg

FOCI MEZ KÉSZÍTÉS

A kézműves foglalkozás során a szurkolók elkészíthetik saját focimezüket, nevükkel és kedvenc számukkal. Több színű pólókból és számos festési technikák közül választhatnak a vendégek.

bottom of page