top of page

FOTÓS ÉLMÉNYPROGRAMOK


 •HELYSZÍNI FOTÓNYOMTATÁS  •RENDEZVÉNYHEZ KÖTHETŐ EMLÉK  
•NEM MINDENNAPI PROGRAM  •BÁRHOL MEGVALÓSÍTHATÓ  
•ESEMÉNYRE SZABHATÓ •BRANDINGELHETŐ •ÉLMÉNY MINDEN KOROSZTÁLYNAK

 

A legnagyobb kihívás egy rendezvényen, megtalálni azt a programot, ami a lehető legtöbb élményt nyújtja és kitalálni azt a különleges ajándékot, melyet ha elővesznek, később is a rendezvényhez kötik. A greenbox fotózás a tökéletes választás, hiszen izgalmas és látványos program, emellett az elkészült képek profi csapatunknak hála, a helyszínen nyomtatásra kerülnek és emlékként minden résztvevőnél megmaradnak.

A zöldhátteres stúdióink és fotóparavánjaink szinte bárhol kihelyezhetőek, mindössze 4x4 méter szabad területre és áramforrásra van szükségünk.

Copy of ripped 1_edited.png
Copy of ripped 1.png

GREENBOX FOTÓZÁS

A GreenBox technikája a hollywoodi mozis világból már ismerős lehet. A lényeg, hogy a résztvevőt egy speciális zöld háttér előtt fotózzuk, majd a megfelelő program és grafikai utómunka segítségével szinte bármire képesek leszünk, amit csak a résztvevő kíván.

 

Néhány mozdulat és bárkiből lehet Jedi, repülhet egy Nimbusz 2000-es seprűn, vagy éppen a LEGO - kaland karakterré válhat. Mindenkinek vannak álmai: hegyet mászni a Himaláján, pihenni egy napsütötte tengerparton, vagy éppen belebújni kedvenc énekese bőrébe.

 

Ezek mind lehetségesek a greenbox fotózás által!

Copy of ripped 1_edited.png

DISNEY GREENBOX FOTÓZÁS

Csodák nem csak a mesékben léteznek, hanem a Te rendezvényeden is! Most itt a lehetőség, hogy valóra váljon azoknak az álma, akik mindig is ábrándoztak arról, hogy mesehősök legyenek. Néhány perc és bárki a Disney mozivászon főszereplőjévé válhat.

Copy of ripped 1.png

WELCOME TO THE FUTURE
GREENBOX FOTÓZÁS

Indul az időutazás, öveket becsatolni! A következő megálló: 2055. Ki ne lenne kíváncsi a 30 évvel későbbi önmagára?

Itt a páratlan alkalom, hogy fény derüljön a jövő titkaira!

Copy of ripped 1_edited.png

Welcome to the Future
Greenbox Fotózás

SELFIE BOX

Több néven hallhattál már róla: selfiegép, szelfi automata, photo booth, fotóautomata, szelfibox, fotóbox, instabox.

Röviden úgy tudnánk megfogalmazni, hogy egy tükörbe zárt fotóstúdió.

Mit kell tennetek egy profi képért?

1. Válasszatok mókás kiegészítőket
2. Érintsétek meg a képernyőt
3. Pózoljatok a tükör előtt
4. Egy érintés és kinyomtatva a kezetekben tarthatjátok az elkészült képeket és elküldhetitek e- mailben is.

Garantált jó hangulat és egyedi brandingelt képek. Dobd fel a rendezvényt, a vendégek imádni fogják. Az egyedileg brandingelt képek pedig nem csak a telefonokban bújnak meg, pillanatok alatt megjelennek a Social Media felületeken, a nyomtatott képek pedig mindig szem előtt lesznek.

Copy of ripped 1_edited.png
Copy of ripped 1.png

360° SELFIE

A 360 Selfie a legújabb őrület, amivel garantáltan minden rendezvényt felpörgetünk. Nincs más dolgotok, mint felkapni néhány kiegészítőt és felállni a 360  selfie pódiumára és foroghat is a kamera - indulhat az őrület, pózolás, táncolás. Pillanatok alatt elkészül egy menő slow motion (lassításokkal ellátott) videó, egyedi  digitális kerettel, amely azonnal menthető, továbbküldhető és megosztható emailben és telefonon.

DIGITÁLIS KARIKATÚRA

Dobd fel a rendezvényed egy igazán innovatív rendezvényprogrammal! Az ország legjobb karikatúristái, akár 8 perc alatt elkészítik a vendégekről az alkotást, melyet közben ki is vetítünk egy tv-re, így garantáltan tömegeket fog elámítani. Az elkészült képek igény esetén brandingelhetőek is.

Copy of ripped 1.png

ÓRIÁS HOLD RENDEZVÉNYDEKORÁCIÓ

A felfújható Óriás Hold Magyarországon egyedülálló újdonságnak számító rendezvénydekorációs elem, mely több, mint 5 méteres magasságával fantasztikusan mutat bármely eseményen. A hold belső ledes világításának, illetve legjobb minőségű szublimált nyomtatásának köszönhetően gyönyörű és valósághű látványt nyújt nappal és éjszaka egyaránt.

Az eszköz magyar gyártású, kiváló minőségű német alapanyagokból készült és minden releváns EU-s tanúsítvánnyal rendelkezik.

TOVÁBBI ÉLMÉNYPROGRAMJAINK

bottom of page