GREENBOX FOTÓZÁS

 •HELYSZÍNI FOTÓNYOMTATÁS  •RENDEZVÉNYHEZ KÖTHETŐ EMLÉK  

•NEM MINDENNAPI PROGRAM  •BÁRHOL MEGVALÓSÍTHATÓ  

•ESEMÉNYRE SZABHATÓ •BRANDINGELHETŐ •ÉLMÉNY MINDEN KOROSZTÁLYNAK

A GreenBox technikája a hollywoodi mozis világból már ismerős lehet. A lényege, hogy a résztvevőt egy speciális zöld háttér előtt fotózzuk, majd a megfelelő számítógépes programokkal és grafikusi utómunkával szinte bármire képesek leszünk, amit csak a résztvevő kívánhat.

Pár mozdulat és bárkiből Jedi lehet, repülhet a Nimbusz 2000-es seprűjén, vagy éppen a LEGO - kaland karaktereként szerepelhet. Mindenkinek vannak álmai: hegyet mászni a Himaláján, a napsütötte tengerparton pihenni, vagy belebújni egy énekes bőrébe. Mindezek lehetségesek a greenbox fotózás által!

MIÉRT ÉRDEMES A GREENBOX FOTÓZÁST VÁLASZTANI?

A legnagyobb kihívás egy rendezvényen megtalálni azt a programot, ami a legtöbb élmény adja, és kitalálni azt az legjobb ajándékot, amit a résztvevő később is a rendezvényhez tud kötni. A greenbox fotózás egyszerre ad megoldást mindkettő feladatra. Egy igazán látványos programelem, mindenki szívesen "játszik" kicsit a greenboxban, szívesen fotóztatja magát. Egy profi csapat ugyanakkor képes arra, hogy helyben át is adja a fotót (helyszíni fotónyomtatás) a kép készítése után kis idővel.

Külön móka, ha a résztvevők egymás fotóin is tudnak derülni, vagy épp megcsodálni, hogy "az milyen jó lett!"

Mindezt ígéri a greenbox, illetve még azt nagyon trendy, XXI. századi érzést, ahogy a vendégek látják, hogyan dolgozzák át a számítógépek greenbox fotóikat a szemük láttára.

 A zöldhátteres studiót szinte bárhol fel tudjuk állítani, mindössze 4x4 méter szabad területre és áramforrásra van szükségünk.

A MUNKA FOLYAMAT

1.) A résztvevő kiválasztja a legszimpatikusabb digitális hátteret-témát.

2.) Ez alapján fotósunk készít róla néhány képet a zöldháttér előtt, a megfelelő pozíciókban.

3.) Ezután a grafikusainkhoz kerül a kép, melyet helyben el is kezdenek szerkeszteni.

4.) Kis idő múlva pedig elkészül a végleges kép, melyet a helyszínen, labor minőségben kinyomtatunk és átaduk a résztvevőnek.

 

444
24
45
20
30
23
22
555
10
345
234
15
333
3b
01