top of page

GREENBOX FOTÓZÁS


 •HELYSZÍNI FOTÓNYOMTATÁS  •RENDEZVÉNYHEZ KÖTHETŐ EMLÉK  
•NEM MINDENNAPI PROGRAM  •BÁRHOL MEGVALÓSÍTHATÓ  
•ESEMÉNYRE SZABHATÓ •BRANDINGELHETŐ •ÉLMÉNY MINDEN KOROSZTÁLYNAK

 

A legnagyobb kihívás egy rendezvényen, megtalálni azt a programot, ami a lehető legtöbb élményt nyújtja és kitalálni azt a különleges ajándékot, melyet ha elővesznek, később is a rendezvényhez kötik. A greenbox fotózás a tökéletes választás, hiszen izgalmas és látványos program, emellett az elkészült képek profi csapatunknak hála, a helyszínen nyomtatásra kerülnek és emlékként minden résztvevőnél megmaradnak.

A zöldhátteres stúdióink és fotóparavánjaink szinte bárhol kihelyezhetőek, mindössze 4x4 méter szabad területre és áramforrásra van szükségünk.

A GreenBox technikája a hollywoodi mozis világból már ismerős lehet. A lényeg, hogy a résztvevőt egy speciális zöld háttér előtt fotózzuk, majd a megfelelő program és grafikai utómunka segítségével szinte bármire képesek leszünk, amit csak a résztvevő kíván.

 

Néhány mozdulat és bárkiből lehet Jedi, repülhet egy Nimbusz 2000-es seprűn, vagy éppen a LEGO - kaland karakterré válhat. Mindenkinek vannak álmai: hegyet mászni a Himaláján, pihenni egy napsütötte tengerparton, vagy éppen belebújni kedvenc énekese bőrébe.

 

Ezek mind lehetségesek a greenbox fotózás által!

GREENBOX FOTÓZÁS

WELCOME TO THE FUTURE
GREENBOX FOTÓZÁS

Indul az időutazás, öveket becsatolni! A következő megálló: 2055. Ki ne lenne kíváncsi a 30 évvel későbbi önmagára?

Itt a páratlan alkalom, hogy fény derüljön a jövő titkaira!

TEMATIKUS GREENBOX FOTÓZÁS JELMEZEKKEL

A tematikus greenbox fotózás során egy konkrét témát, vagy korszakot élesztünk fel. Nem csak a háttereket, hanem a stílushoz tartozó jelmezeket-kiegészítőket is biztosítjuk, így egy-egy fénykép igazán autentikus és szórakoztató lesz. Legyen szó a hollywoodi mozis világról, 20-as, 50-es vagy éppen 80-as évekről, nekünk mindenre van ötletünk

Csodák nem csak a mesékben léteznek, hanem a Te rendezvényeden is! Most itt a lehetőség, hogy valóra váljon azoknak az álma, akik mindig is ábrándoztak arról, hogy mesehősök legyenek. Néhány perc és bárki a Disney mozivászon főszereplőjévé válhat.

DISNEY GREENBOX FOTÓZÁS

bottom of page