top of page

BÉRELHETŐ RENDEZVÉNYESZKÖZÖK

VÍZPERMETES VENTILÁTOROK

Egy forró nyári napon igazi felüdülést okozhat elsétálni a nagy teljesítményű vízpermetes ventillátorok mellett, mely egész nap hűvös frissítő vízpermetet fúj.

napernyő_edited.jpg

NAPERNYŐK

A nagy méretű, bézs színű napernyők kiváló árnyékolási megoldást kínálnak, asztalok, függőágyak vagy éppen babzsákok körül elhelyezve. Gránit talppal együtt biztosítjuk.

függőágy bérlés rendezvényekre.webp

FÜGGŐÁGYAK

Nem csak a nagy zenei fesztiválokon pihennek meg szívesen a vendégek. A legtöbb szabadtéri rendezvényen mindenki hálásan fogadja ezt a stílusos pihenési lehetőséget.

nyugágyak rendezvényekre.jpeg

NYUGÁGYAK

Chill zone részeként vagy éppen szabadtéri mozizás - koncertnézés alkalmával kiváló választások lehetnek a kényelmes és minőségi nyugágyak.

babzsákok rendezvényekre.jpeg

BABZSÁKOK

Lepd meg a rendezvényed vendégeit a kényelmes üldögélés élményével! Kitűnő választás céges eseményeken, csapatépítő tréningeken, fesztiválokon, koncerteken, esküvőkön és bárhol, ahol megengedhető egy kis lazaság, ahol belefér a partiba a babzsákfeeling.

vintage popcorn gép 2.png

POPCORN GÉP (VINTAGE)

Ha szeretnél mennyeien finom pattogatott kukoricával kedveskedni a rendezvényed vendégeinek, mindezt egy stílusos vintage popcorn kocsiból kínálva, akkor meg is találtad a megoldást. Kedves kollégáink akár egy több száz fős eseményt is ki tudnak szolgálni.

bérelhető rendezvénysátor .jpg

3X3M SÁTRAK

Sátrak rendelhetőek egyszerű, letisztult fehér kivitelben. Opcionálisan kérhető fehér oldalfal és világítás is. A sátorban kényelmesen elfér 1 vagy 2 sörpad garnitúra, így ideális választás családi napokra, fesztiválokra, céges rendezvényekre.

A kialakításnak köszönhetően maximális védelmet nyújt az eső, szél és napsütés ellen. Ezen túlmenően kiválóan alkalmas nagyobb sátor kiegészítésére is.

lampionok fehér háttér.jpeg

LAMPION DEKORÁCIÓ

A lampionokkal igazán varázslatos hangulatot tudunk teremteni kültéren és beltéren egyaránt. Bízd ránk rendezvényed dekorációját. Levesszük ennek a terhét a válladról, hiszen több ezres lampion készlettel és ügyes csapatunkkal akár néhány óra alatt mesés fesztivál miliőt teremtünk bármilyen helyszínen.

vattacukor gép rendezvényekre.webp

VATTACUKOR GÉP

A gyerekek kedvence a vattacukor! Egy felhő, amit meg lehet enni és még finom is? Ide vele! 

bottom of page