top of page
  • pvivien0

Családi napot szervezel? Van néhány tuti programtippünk!

A lenti ötletek tökéletesek a 100-1000 fős családi napokra.


Ha megfelelő a helyszín és a programválasztás akkor a családi nap sikere jó eséllyel elkönyvelhető. Ezúttal a programválasztásban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

A legfontosabb szempont a programok kiválasztásánál, hogy gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálják a számukra megfelelő és változatos szórakozást, még jobb, ha a családok és társaságok közösen vesznek részt az aktivitásokban.

Sok száz rendezvényes tapasztalatunkat osztjuk most meg veletek és ajánlunk néhány programot, melyekkel garantált a szórakozás.

Kezdenénk is a legnépszerűbb kategóriával, a két legsikeresebb játékparkunkkal:

Óriás játékparkunk látványos, igényes, szórakoztató és egyben edukatív. Sakk, Jenga, UNO, Puzzle és még sok más - a teljes listát itt megtalálod – mindezek szép kivitelben és óriási méretekben: a szülők és gyerekek együtt élvezhetik ezeket a fantasztikus játékokat. Egyidejűleg akár 30-40 résztvevő aktív és tartalmas szórakozását garantáljuk.


Sportpálya csomagunkkal aktív kikapcsolódást biztosíthatunk vendégeinknek, emellett pedig hatalmas szabad területet ki tudunk tölteni vele. Izgalmas ütős játékok, tollaslabda-strandröplabda-focipálya, frizbik, lengő teke, mini pingpong asztal, szélsárkányok, készségfejlesztő játékok, célba lövők és a lista itt is folytatódik.


Fotós élményprogramjaink közül a selfiebox elengedhetetlen, hiszen ki az aki ne szeretne egy közös képet hazavinni a családdal és a kollégákkal. Az egyedileg brandingelt képek pedig nem csak a telefonokban bújnak meg, pillanatok alatt megjelennek a Social Media felületeket, a nyomtatott képek pedig mindig szem előtt lesznek. Még különlegesebbet szeretnél? Nézd meg az összes fotós programunkat!


Kézműves foglalkozásaink nem csak a gyerekeknek, de egész családok számára izgalmas szórakozás, ahol mindenki szabadjára engedheti a kreativitását. A textilfestés és az öko kézműves az utóbbi időszakban a szervezők és vendégek kedvence, de legyen szó bármelyik foglalkozásról, kedves és tapasztalt animátoraink gondoskodnak róla, hogy minden résztvevő sikerélménnyel és egy kézzelfogható ajándékkal távozzon.


Ha biztosra szeretnél menni, akkor a focival nem lőhetsz mellé! ⚽️🥅


Négy szuper focis party játék:

XXL Csocsó, Biliárdfoci, Bowling foci, Beerpong


Ha pedig felpörgetnéd a hangulatot, nézz körül izgalmas és látványos extrém sport bemutatóink között.


És legvégül pedig a örök klasszikus programok, amik nem hiányozhatnak a családi napokról sem:

Egyedi és látványos légvárakkal rendelkezünk, valamint arcfestő és csillámtetováló csapatunknál nehéz lenne profibbat és kedvesebbet találni.


Reméljük, hogy sikerült inspirálódnod.

Ha pedig szeretnéd, hogy egy személyre szabott ajánlatot is készítsünk Neked, akkor keress minket bizalommal!

bottom of page