top of page

Advent 2022

Itt van a nyakunkon az év vége és ezzel el is érkeztünk az év legszebb időszakához, az adventhez. Különleges rendezvényprogramokkal és szolgáltatásokkal készültünk kifejezetten erre az időszakra, hogy közösen még szebbé varázsoljuk év végi eseményeitek.

Tekintsd meg 18 legnépszerűbb adventi szolgáltatásunkat:

Karácsonyi Greenbox Fotózás

A Greenbox technikája a hollywoodi mozis világból már ismerős lehet: a résztvevőt egy speciális zöld háttér előtt fotózzuk, majd a megfelelő program és grafikai utómunka segítségével szinte bármire képesek leszünk. A karácsonyi Greenbox fotózás keretein belül a résztvevők fotózkodhatnak egy csodás havas táj előtt, vagy éppen a Mikulással és a Krampusszal - csak a képzelet szab határt a lehetőségeknek. Még több információ ide kattintva.

Világító Óriás Hold

A felfújható Óriás Hold Magyarországon egyedülálló és újdonságnak számító rendezvénydekoráció. Több, mint 5 méter magas, hihetetlen látvány bármely eseményen. A hold belső ledes világításának, illetve a legjobb minőségű szublimált nyomtatásnak köszönhetően gyönyörű és valósághű látványt nyújt nappal és éjszaka egyaránt. Ragyogja be a Te adventi rendezvényeden is! Béreld ki egy estére vagy akár több napra is.

Óriás Játszótér

Óriás jenga, Uno, sakk, amőba, malom és dominó, hatalmas puzzle és még sok-sok minden - kedvenc játékaink óriási méreteket öltenek, melyek garantáltan látványos és szórakoztató elemei lehetnek a Te karácsonyi rendezvényednek is! Kicsik és nagyok egyaránt imádni fogják. Még több információ ide kattintva.

Jelmezes Mesehősök

Válassz csodálatos, prémium minőségű és hazánkban egyedülálló jelmezes karaktereink közül, akik a rendezvényeden elámítják a vendégeket. Karácsonyi Mickey Egér, Mancs Őrjárat, Olaf és még több... 

A teljes karakter lista megtalálható ide kattintva.

Mesehátteres Fotózás

Ki ne szeretne egy emléket kedvenc mesehősével, amit ráadásul azonnal haza is vihet kinyomtatva? Szerintünk nagyon kevesen mondanának nemet, főleg, hogy a fotó a hatalmas Disney kastély háttér előtt készül majd. A gyerekek és családok élménnyel és emlékekkel távozhatnak a rendezvényről, az elkészült fotók pedig tökéletesek akár egy karácsonyi ajándéknak is a nagyszülőknek, szülőknek.

Egyedi Óriás Kifestő

Az első lépés: tervezői csapatunkkal készítünk egy teljesen egyedi karácsonyi témájú óriás kifestő grafikát a város, vagy cég nevéből. Ezt követően legyártjuk 3 méteres kivitelben, majd kihelyezzük a rendezvényeden. A végeredmény pedig nem csak egy közös kreatív élmény, hanem egy maradandó egyedi alkotás is.

Babajátszótér

Mobil baba játékpark, ahol a legkisebbeknek is lehetőségük lesz minőségi időt eltölteni, kreatív és fejlesztő játékok között, szakképzett animátori felügyelet mellett.

Adventi Kézműves Foglalkozás

Az adventi rendezvények nélkülözhetetlen elemei a kézműves foglalkozások. Olyan egyedi és különleges programokkal készülnek manó animátoraink, melyekkel talán még soha nem találkoztak a gyerekek.

Textilfestő Élményprogram

A foglalkozás keretén belül a résztvevők megfesthetik saját vászon mikulás zsákjukat, vagy éppen öko vászontáskájukat. Ez a program egy örök kedvenc a gyermekek és szülők körében egyaránt.

Madáretető Kézműves

Egyszerű, kreatív és egyedi - ezekkel a szavakkal tudnánk leginkább jellemezni a madáretető készítő kézműves foglalkozásunkat, melynek keretein belül nem csak egy funkcionális madáretető, hanem egy csodálatos dísz is elkészül.

Karácsonyfadísz Készítés

Szuper látványos, gyors és élménydús módon készíthetnek a résztvevők a képeken látható karácsonyfa díszeket. Kedves animátorok a munka során végig segítik az alkotókat.

Csúnya Pulcsi Kreatív

Annyira ronda ötletekkel készülünk, hogy az már szinte gyönyörű lesz és persze nagyon vicces. Rengeteg kiegészítővel és kreatív ötlettel a foglalkozás során vendégek elkészíthetik

a világ legrondább karácsonyi pulcsiját.

Digitális Karikatúra

Dobd fel a rendezvényed egy igazán innovatív rendezvényprogrammal! Az ország legjobb karikatúristái, akár 8 perc alatt elkészítik a vendégekről az alkotást, melyet közben ki is vetítünk egy tv-re, így garantáltan tömegeket fog elámítani. Az elkészült képek igény esetén brandingelhetőek is. 

Adventi Akusztik Duó

Laura és Fecó az egyetemi éveik alatt alapították meg akusztikus duó formációjukat (2016). Két gitár és két hang. Repertoárjukban a mai és örök klasszikus darabok szólalnak meg Elvis Presley legszebb dalaitól kezdve Lady Gaga és további aktuális sikerdarabokig. Az adventi időszakra külön produkcióval készültek.
TikTok 90e+ követő
Facebook 11e+ követő

Fivelive Acappella ft. Shackle

FiveLive Acappella együttes története már több mint egy évtizedre nyúlik vissza. A zenekar tagjai más-más néven és számos izgalmas formációban dolgoztak már együtt. Meghitt ám dinamikus adventi koncertjükön számos magyar és külföldi világslágert is előadnak acappella átdolgozásban. Dalaik intenzitását professzionális beatbox ütemek erősítik, Magyarország legjobb szájdobosa által. Weboldal

Lego Land

Megtekinthető több, mint 40 nevezetes épület, jármű és szuperhős Lego© változata. A kiállításon túl viszünk egy Lego© foglalkoztatót is, ahol mindenki a saját kedve szerint kreatívkodhat több ezer kockából. Mindemellett egy óriás Lego© kifestőt is színezhetnek a gyerekek a nap folyamán.

Csillámtetkó és Arcfestés

A karácsonyi és Disney témájú csillámtetoválások nem
hiányozhatnak a rendezvényről, hiszen a gyerekek imádják és
néhány perc alatt elkészülnek, így a nagy létszám sem akadály.

Ajándékcsomagok

Válassz a kizárólag minőségi édességeket tartalmazó karácsonyi ajándékcsomagjaink közül, vagy írd meg nekünk egyedi elképzeléseid. Az ajándékokat egyénileg kézzel csomagoljuk össze, minden egészségügyi és higéniai követelménynek megfelelően. 

bottom of page