top of page

KEDVEZMÉNYES SZOLGÁLTATÁSOK

Összegyűjtöttük a 2023-as nyári rendezvények sláger programjait.

Minden itt látott szolgáltatásunk díjából pedig legalább 10% kedvezményt biztosítunk azoknak a szervezőknek, akik május 1-ig leadják rendeléseiket.

"2022 legtöbbet rendelt játékparkja"

ÓRIÁS JÁTÉKPARK

Óriás jenga, Uno, sakk, Twister, malom és dominó, óriás buborékkészítés, hatalmas puzzle és még sok-sok minden - kedvenc játékaink óriási méreteket öltenek, melyek garantáltan látványos és szórakoztató elemei lesznek a Te rendezvényednek is! Kicsik és nagyok egyaránt imádni fogják és egyszerre akár 40-50 résztvevőt is aktívan leköt.

SKYE ÉS CHASE ÓRIÁSBÁBOK

Óriási népszerűségnek örvend a Mancs Őrjárat a gyerekek körében. Ha ezek a karakterek megjelennek a rendezvényeden garantáltan csillogni fognak a gyerekszempárok és minden családnak egy szuper élmény lesz a közös fotózkodás is velük.

SPORTPÁLYA CSOMAG

Izgalmas ütős játékok, tollaslabda-strandröplabda-focipálya, frizbik, készségfejlesztő játékok, célba lövők, tapadókorongos íjászat, lengőteke, petanque és még több!

1 csomag - rengeteg közkedvelt sporteszköz egyben. Ez a program egy tökéletes választás, hogy ha fel szeretnél tölteni egy nagy placcot aktív és látványos egyéni és csapatos sportolási lehetőségekkel.

BILIÁRD & BOWLING FOCI

A biliárdfoci nevéből már sok minden árulkodik - a játék gyakorlatilag egy felnagyított biliárd asztalból áll, ahol a golyók focilabdákká alakultak, a dákó helyett pedig a lábunkat tudjuk majd használni. A gyerekek és felnőttek is garantáltan imádni fogják.
A focinak egy teljesen új változatát hoztuk el Magyarországra. Egy bowling pályán mutathatják meg a játékosok, hogy mennyire ügyesen találnak célba focilabdával. Vajon kinek sikerül elsőre letarolni az összes bábut?

XXL CSOCSÓ

Ez a Garlando™ XXl csocsó asztal mindenkinek  a figyelmét magára vonja majd  impozáns méreteivel. Egyszerre 8 játékosnak biztosít egyedülálló élményt és rengeteg izgalmat. Az XXL csocsó egy igazi buli csocsó, kihagyhatatlan eleme a családi és céges rendezvényeknek.

TEXTIL FESTÉS

Ki ne szeretné elkészíteni sajátkezűleg a pólóját, táskáját, vagy hátizsákját olyan formákkal és színekkel ahogy azt Ő megálmodta? Amellett, hogy óriási élmény a textilfestés, egy maradandó emlék is egyben, hisz az elkészült ruhadarabokat, táskákat mindenki hazaviheti.

bottom of page