top of page

RENDEZVÉNY FOTÓZÁS/VIDEÓZÁS

Képzeld el, hogy egy nagyszabású eseményt szervezel, ahova többszáz résztvevőt vársz. Mi garantáljuk, hogy ez a rengeteg ember már a rendezvény végén kézhez kapja az elkészült videót és/vagy fotókat, hogy a friss élményeket azonnal feleleveníthesse. Sokéves tapasztalattal rendelkező operatőreink és fotósaink egyedülálló minőségben dolgoznak, így rendezvényvideóink és képeink nemcsak dokumentáló de hatalmas reklám potenciállal is bírnak.

Mert hisszük, hogy a professzionális rendezvény, professzionális megörökítést érdemel.
 

RENDEZVÉNY PROMÓ VIDEÓ

Mindössze 30 másodperc elég és akár megháromszorozhatod a rendezvényed résztvevőinek számát és növelheted annak presztízsét.
Ekkora erővel bír egy professzionális promó videó, amellyel az esemény előzetesen meghirdethető.
A kisfilm teljes kivitelezését vállaljuk: a forgatókönyvírástól egészen az utómunkák ellátásáig. Igény esetén a marketingtevékenységet is átvállaljuk és a kisfilmek kapcsán médiatervet dolgozunk ki – így biztosítva, hogy a lehető legtökéletesebb platformokon kerüljön vetítésre.

ÉLŐ RENDEZVÉNY-KÖZVETÍTÉS

Élőben közvetítjük rendezvényed a világ bármely pontjára, bármilyen felületen. Legyen szó tévés, vagy internetes közvetítésről, a legmagasabb technikával, a legbiztosabb sugárzást garantáljuk.
Profi stábunkkal nem kell mindössze egy teremben gondolkodnia: eseményed egyazon időben milliókhoz juthat el. A közvetítést követően pedig átadjuk az így elkészült teljes rendezvényvideót.

360°-os rendezvényfotók

és virtuális séták

Rendezvényed helyszínét akár már előzetesen bejárhatják az érdeklődők, vagy akár az eseménnyel egyidőben tehetnek egy különleges virtuális sétát okostelefonjukkal, vagy számítógépükkel – a világ bármely pontjáról! A rendkívül látványos 360°-os fotózási technikát egy speciális kamerával végezzük, majd egy szoftverrel állítjuk össze a virtuális sétákat.
A rendezvények körpanorámás fotózása nemcsak rendkívül látványos, de elképesztően sikeres is. Ügyfeleink visszajelzései mellet a Magnifyre tanulmánya tudományosan is bizonyította, hogy a 360°-os képek nézettsége közel 29%-al magasabb, mint a hagyományos képeké.
Az új technológia népszerűségét most érdemes kihasználni!

Rendezvények drónfelvétele

Egyedülállóan látványos felvételeket készítünk rendezvényeken legújabb drónjaink segítségével.
A professzionális készülékek nemcsak lélegzetelállító képeket készítenek a magasból, de segítségükkel a rendezvény helyszíne, hangulata, a jelenlévők száma is kihangsúlyozható, páratlan módon bemutatható.
A drónos rendezvény-kisfilmek különleges képi világa garantáltan feledhetetlen élményt ad a nézők számára.

bottom of page