top of page
Copy of ripped 1.png

TEMATIKUS CSOMAGAJÁNLATOK

Csomagban még jobban megéri!

Leegyszerűsítjük a szervezést: nem kell órákig azon agyalni, hogy melyik programokat válogasd össze, egyszerűen csak válassz egy csomagot.

Ha nem találtad meg a számodra megfelelőt, írj nekünk és mi a rendezvényedhez leginkább illő csomagot állítjuk össze.

#extrémsportbemutatók #rendezvényprogramok #élményprogramok #interaktívjátszóterek #kézművesfoglalkozások

EXTRÉM SPORTNAP

Ez a nap az extrém sportokról szól! Brutálisan látványos show jellegű bemutatók mellett az érdeklődőknek lehetőséget biztosítunk, hogy Magyarország legjobb extrém sportolói segítségével kipróbálhassák magukat, roller, görkori, gördeszka és bmx sportágakban. Biztosítjuk az általunk épített extrém pályát, a sporteszközöket és a védőfelszereléseket is.

EXTRÉM SPORTNAP
255467949_629905995088859_4478526617331598367_n.jpg

MINION MÁNIA

Minion Mánia csomagunk népszerűsége töretlen, hiszen a Minionok is örök kedvencek. Legyen a Te rendezvényeden is egy óriás Minion birodalom - A csúcs Minion légvár már önmagában látványos, viszont képzeld el, hogy óriás Minionok sétálgatnak a közelében, akiket a gyerekek megölelgethetnek, pacsit adhatnak nekik és emellett fényképezkedhetnek is velük. Telepítjük Selfiebox gépünket, mellyel profi minőségű képek készülnek, amiket azonnal meg is kapnak a résztvevők kinyomtatva, így örök emlékkel távozhatnak a rendezvényről. Eközben pedig kedves animátoraink kreatív Minion kézműves foglalkozásokat tartanak.

MINION MÁNIA
MANCS HÁTTÉR2.jpeg

MANCS MÁNIA

Mancs Mánia csomagunk minden gyermek kedvence lesz! Legyen a Te rendezvényeden is egy óriás Mancs Őrjárat birodalom - A csúcs Mancs Őrjárat légvár már önmagában látványos, viszont képzeld el, hogy óriás Mancs Őrjárat mesehősök sétálgatnak a közelében, akiket a gyerekek megölelgethetnek, pacsit adhatnak nekik és emellett fényképezkedhetnek is velük. Telepítjük Selfiebox gépünket, mellyel profi minőségű képek készülnek, amiket azonnal meg is kapnak a résztvevők kinyomtatva, így örök emlékkel távozhatnak a rendezvényről. Eközben pedig kedves animátoraink kreatív Mancs Őrjáratos kézműves foglalkozásokat tartanak, csillámtetoválnak és arcot is festenek.

Mancs Őrjárat
 EASTER BG.jpeg

HÚSVÉTI CSOMAG

Foglald le időben Húsvéti Csomagunkat!Csapatunk már készül a tavaszra, a jó időre, ezzel együtt pedig gondoltunk a húsvéti rendezvényekre is. Kifejezetten erre az alkalomra állítottuk össze Nektek ezt a csomagot, hogy megkönnyítsük a programok közötti válogatást és a legnyuszisabb élményt adjuk a kicsiknek és nagyoknak.

Húsvéti csomagjánlat
Soccer

FOCI ŐRÜLET CSOMAG

Ez a nap a fociról szól! Látványos bemutatók, interaktív foglalkozások, trükktanítás, ügyességi versenyek és 3 féle focis élményjáték! Ezzel az élményprogram csomaggal minden korosztályt, kisebb és nagyobb társaságokat, családokat is hosszú időkre fogunk szórakoztatni a rendezvényeden!

FOCI ŐRÜE
bottom of page