top of page
  • Writer's pictureAmazinx Team

A legjobb helyen jársz, hogy mindent megtudj a Greenbox szolgáltatásunkról
Mi is pontosan a Greenbox fotózás?

A technika a hollywoodi mozis világból már ismerős lehet, hiszen a filmkészítés alapvető eszköze lett. A lényeg, hogy a résztvevőt egy speciális zöld háttér előtt fotózzuk le, majd a megfelelő program és grafikai utómunka segítségével szinte bármire képesek leszünk, amit csak a résztvevő kíván.

Néhány mozdulat és bárkiből lehet Jedi, repülhet egy Nimbusz 2000-es seprűn, találkozhat a Mikulással, vagy éppen a LEGO - kaland karakterré válhat. Mindenkinek vannak álmai: hegyet mászni a Himaláján, pihenni egy napsütötte tengerparton, vagy éppen egy rénszarvas hátára felülni. Ehhez nem kell sehova elutazni, hiszen ezek mind lehetségesek a greenbox fotózás által néhány perc alatt. A lehetőségek listája végtelen és ami biztos, hogy olyan élménnyel távozik a résztvevő, amit nem fog elfelejteni. Természetesen nyomtatott kép formájában is megkapják a képeket, tehát az élmény mellé tényleg egy örök emléket is adunk.


Mi a fotózás folyamata?

1. A résztvevő kiválasztja a számára legszimpatikusabb digitális hátteret-témát. 2. Fotósunk készít róla néhány képet a zöldháttér előtt, a megfelelő pozíciókban. 3. Grafikusunkhoz kerül a kép és elkezdődik az utómunka. 4. Rövid időn belül elkészül a végleges kép, melyet a helyszínen, labor minőségben kinyomtatunk és átadunk a résztvevőnek.


Felmerülhet a kérdés, hogy milyen rendezvényre érdemes ezt a programot megrendelni, illetve mi szükséges hozzá.

A zöldhátteres stúdióink és fotóparavánjaink szinte bárhol kihelyezhetők, mindössze 4x4 méter szabad, fedett területre és áramforrásra van szükségünk. Profi világításunknak köszönhetően pedig mindig tökéletes minőségű fényképek fognak készülni a fényviszonyoktól függetlenül. Szinte bármely rendezvény izgalmas pontja lehet ez az aktivitás, grafikusaink közreműködésével pedig bármilyen egyedi háttértematika is kérhető, csak a kreativitás szabhat határokat!


Comments


bottom of page