top of page

FRESTYLE FOCI SHOW 
& WORKSHOP

A futball a világ legnépszerűbb labdajátéka, így a freestyle foci show is egy garantált siker lehet az Ön rendezvényén is, legyen szó bármely korosztály szórakoztatásáról. Elképesztő trükkök és cselek, zenés, speakelt koreográfiával egybekötve. Akik pedig a bemutató alatt kedvet kaptak a futballhoz, profi csapattagjainktól tanulhatnak szemfényvesztő trükköket egy egésznapos intenzív freestyle foci workshop keretében.

ripped 1.png

A programról részletesen

A csapatkapitány, Szabados Ádi

Többszörös freestyle football bajnok és világrekorder, rendszeresen képviseli hazánkat világbajnokságokon és külföldi versenyeken. 12 éve foglalkozik freestyle focival, mint előadóművészettel, számos TV műsorban is szerepelt már. Fontos számára az utánpótlás fejlesztése, ezért rendszeresen járja az országot és népszerűsíti a sportágat. Több mint 4 éve visszatérő vendége az FTC nyári táborának is, ahol fiatal focistákat tanít látványos mozdulatokra.

7 éve gyermekvédelemben tevékenykedik. Létrehozta a Reménysziget Sportegyesülettel a világ első halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeiből toborzott freestyle foci szakosztályt.

A freestyle foci show

2 fő professzionális freestyle focista előadásában. Elképesztően látványos és nehéz trükkök, cselek, zenés, speakelt koreográfiával egybekötve a közönség bevonásával.

A freestyle foci workshop

A középpontban a freestyle foci alapvető technikáinak elsajátítása áll. A résztvevők megismerkedhetnek a különböző dekázásokkal, a neck stall trükkel, crossover mozdulatokkal, labdalevételekkel és további mozgáskoordinációt fejlesztő gyakorlatokkal is.

Versenyek

Hogy még izgalmasabbá tegyük a programokat, különböző technikai skill versenyeket bonyolítunk le, ahol nyereményként a legjobbak gazdagabbak lesznek egy a fellépők által dedikált focilabdával is.

Amit biztosítunk

  • Chill sátor, babzsákokkal

  • Hangtechnika + mikrofon

  • Célbalövő kapuk, bóják, pályakijelölők.

  • 2 fő professzionális freestyle focista + 1 fő animátor koordinátor

  • Labda nyeremény

Technikai igények

  • Min. 8x8m szabad terület (fű, aszfalt, térkő, beton stb)

  • 220v áramfelvételi lehetőség (hangtechnikát mi biztosítjuk)

ezgif.com-gif-maker (1).gif
freestyle foci bemutató rtl klub.gif
bottom of page