top of page

-Rendezvényt szervezel?

-Van néhány ötletünk!

bmx show xmas.jpg

Extrémsport Bemutatók

Interaktív extrém sport bemutatók és különleges produkciók, melyeket a legkiválóbb hazai extrém sportolóink mutatnak be, garantálva a fantasztikus látványt és közönségélményeket.

holi-festival.jpg

Élményprogramok

Élményprogramjaink jellemzője, hogy egy egésznapos, egyedi interaktív élményt kínál a résztvevőknek. Középpontban a kreativitás, a különlegesség és a felszabadultság.

12733616_10206895597406346_3375854023589

Különleges Zenei Produkciók

Csapatunk tagjai olyan tehetséges zenészek, kiknek munkásságuk kiemelkedő, hazai és nemzetközi szinten is. Produkciók, melyek életre keltik a színpadot!

Rólunk

Egy nagy csapat vagyunk, telis-tele extrém egyéniségekkel, művészekkel, előadókkal, professzionális sportolókkal.

Egy dolog biztosan közös bennünk: a szenvedélyesség az iránt, amit szeretünk!

Talán éppen emiatt annyira sikeres, amit együtt csinálunk. 

Büszkék vagyunk arra, hogy a legkisebb rendezvényektől, a legnagyobb fesztiválokig bezárólag, minden jellegű rendezvényre szórakoztatási lehetőséget tudunk biztosítani partnereink részére.

Amit a megrendelők mondanak

Baranyai Eszter / Kommunikációs Vezető / KöBE

“Egy céges karácsonyi rendezvény kapcsán dolgoztam az Amazinx Teammel először együtt, ahova ők biztosították a fellépőket. Végig nagyon gördülékeny volt a közös munka, a műsor előkészítése és lebonyolítása pedig szintén nagyon jól sikerült, mindenki elégedett volt. Köszönjük!"

Varga Dalma / Művelődésszervező /

Babits Mihály Kulturális Központ

“Mint rendezvényszervező, csak annyit mondhatok: együttműködő, rugalmas, fiatal csapat – minőségi munka, szórakoztató programok. A végeredmény: élmény és elégedettség mind a vendégek, mind a szervezők részéről. További sok sikert a csapatnak!"

Tamás Mónika / Rendezvényszervező / Makó Városi KK. Nonprofit Kft.

“Őszintén ajánlom az Amazinx Team csapatát bármilyen karakterű rendezvényre. A 2016-os Hagymafesztiválra készült Graffiti-Fal a rendezvény egyik központi látványossága lett. A "zöld hátteres fotózás" (az adventi időszakban) a Hagymaházban nagy sikert aratott gyermekek és felnőttek körében egyaránt. Profi, rugalmas, fiatal csapat, öröm volt velük dolgozni."

Az Amazinx Team az elmúlt évek során a magyarországi rendezvényszervezők kedvelt és megbízható partnerévé vált.

Válaszd a kreatív szórakoztatást, válaszd az Amazinx Teamet! 

Számokban

497

RENDEZVÉNY

264

PARTNER

70+

SZOLGÁLTATÁS

1

NAGY CSAPAT

bottom of page