top of page

ÖRÖK KEDVENC ÉLMÉNYJÁTÉKOK

BILIÁRDFOCI

A biliárdfoci nevéből már sok minden árulkodik - a játék gyakorlatilag egy felnagyított biliárd asztalból áll, ahol a golyók focilabdákká alakultak, a dákó helyett pedig a lábunkat tudjuk majd használni. A gyerekek és felnőttek is garantáltan imádni fogják.

XXL CSOCSÓ
 

Ez a Garlando™ XXl csocsó asztal mindenkinek  a figyelmét magára vonja  impozáns méreteivel. Egyszerre 8 játékosnak biztosít egyedülálló élményt és rengeteg izgalmat.

Az XXL csocsó egy igazi buli csocsó, kihagyhatatlan eleme a családi és céges rendezvényeknek. 

BOWLING FOCI

A focinak egy teljesen új változatát hoztuk el Magyarországra. Egy bowling pályán mutathatják meg a játékosok, hogy mennyire ügyesen találnak célba focilabdával. Vajon kinek sikerül elsőre letarolni az összes bábut?

SÖPRÖGETŐ

Erre a játékra a móka és kacagás jellemző. Ha megnőttél 100 centire, akkor irány a játék. Egyszerre akár 8-an is játszhattok. A körbe-körbe forgó alsó kar felett kell átugrani és a gyorsan közeledő felső kar alatt lehajolni. A legügyesebb marad a végére, igazi kihívás mindenkinek.

HOVER BOARD ÉS
HOVER CART OKTATÁS

 

Ez az izgalmas élményprogram magában foglalja az igazi futurisztikus érzést, amit a hoverboardozás során érezhetsz. Néhány gyereknek ez lehet az első élménye egy elektromos kétkerekűvel, különösen, ha még soha nem próbálta ki előtte. A program során biztonságos körülmények között mindenki kipróbálhatja és megtanulhatja használni ezt a különleges eszközt kedves animátorok segítségével.

DARTS FOCI
 

Próbáld ki a világ két leghíresebb „kocsmasportjának” ötvözetét. Ennél a játéknál a futball és darts tudásod is tesztelheted egyszerre. Mutasd meg a barátaidnak, hogy is kell három Bull-t lőni egymás után, mi biztosítunk Nektek egy öt méter átmérőjű HATALMAS céltáblát, utána Te jössz!

Copy of ripped 1.png

Az örökkedvenc és a legújabb, egyedülálló élményjátékokat megtalálod nálunk minőségi kivitelben. Ha valami látványosat és különlegeset szeretnél a rendezvényeden látni, amivel garantált a közönségsiker, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen ezeket a játékokat mindenki ismeri és korosztálytól függetlenül, mindenki imádja.

PING PONG ASZTAL

Bérelj tőlünk egy, vagy akár tíz ping pong asztalt, melyet a rendezvényedre szállítunk és installálunk. A résztvevők kötetlenül játszhatnak, vagy igény esetén biztosítunk edzőt, bírót és segítünk egy asztali tenisz bajnokság lebonyolításában is.

CSOCSÓ ASZTAL
 

Bérelj tőlünk egy, vagy akár tíz csocsó asztalt, melyet a rendezvényedre szállítunk és installálunk. A résztvevők kötetlenül játszhatnak, vagy igény esetén biztosítunk bírókat és segítünk egy csocsó bajnokság lebonyolításában is.

STREET BALL PALÁNK

Bérelj tőlünk egy, vagy akár tíz street ball palánkot, melyet a rendezvényedre szállítunk és installálunk. A résztvevők kötetlenül dobálhatják a labdát, vagy igény esetén biztosítunk edzőt, bírót és segítünk egy street ball bajnokság lebonyolításában is.

SUMO

Pillanatok alatt 150 kilós sumo birkózót varázsolunk a résztvevőkből a speciális ruháink segítségével. A beöltözés után a játékosok felállnak a szőnyegre, ahol a cél az ellenfelet egy adott körből kitolni. Ez a játék résztvevők számára izgalmas, a nézők számára pedig mókás és látványos.

BUBORÉKFOCI
 

A buborékfoci szabályai megegyeznek a hagyományos fociéval, azonban mi felturbózzuk mókával a játékot, ugyanis a játékosokat egy levegővel teli buborékba zárjuk, amiben bizony nem olyan egyszerű a futás és a cselezés.

ÉLŐ CSOCSÓ

Ha imádjátok a focit, akkor ez a program kötelező a rendezvényetekre. Az asztali focit ezúttal élő játékosokkal fogjuk játszani - a móka és nevetés garantált. Mindenki egy kötélhez lesz kötve csúszó karabinerrel, így adott pozícióban tudnak mozogni. Gyerekek és felnőttek is játszhatják, hiszen nem igényel kondíciót és felkészültséget. A cél ebben az esetben is az ellenfél kapujába juttatni a labdát.

BEER PONG ASZTAL

Bérelj tőlünk egy, vagy akár tíz beer pong asztalt, melyet a rendezvényedre szállítunk és installálunk. A résztvevők kötetlenül játszhatnak, vagy igény esetén biztosítunk játékmestereket, bírót és segítünk egy beer pong bajnokság lebonyolításában is.

TOVÁBBI ÉLMÉNYPROGRAMJAINK

bottom of page