KÉZMŰVES ÉLMÉNYPROGRAMOK

Célunk, hogy olyan élményt nyújtsunk kézműves foglalkozásainkkal, amiben talán még soha nem volt részük a résztvevőknek. A szórakozás mellett pedig egy öröm emlék lesz mindenki otthonában az általuk készített egyedi alkotás.

Copy of ripped 1_edited.png
Copy of ripped 1.png

TEXTIL FESTÉS

Ki ne szeretné elkészíteni sajátkezűleg a pólóját, táskáját, vagy hátizsákját olyan formákkal és színekkel ahogy azt Ő megálmodta? Amellett, hogy óriási élmény a textilfestés, egy maradandó emlék is egyben, hisz az elkészült ruhadarabokat, táskákat mindenki hazaviheti.

1/5
Copy of ripped 1_edited.png

ÖKOTUDATOS KÉZMŰVES

Talán mondanunk sem kell, hogy manapság mennyire fontos a fenntarthatóság, az ökotudatosság és a környezetvédelem mindennapi gyakorlása. Olyan interaktív környezetettudatos foglalkozásokat hoztunk létre, melyet a Te rendezvényeden is könnyedén le tudunk bonyolítani.

1/3
Copy of ripped 1.png

LÁNGOLÓ TINTA KÉZMŰVES

Egy igazán egyedi kézműves foglalkozás, ahol a résztvevők egy nem mindennapi módszerrel készíthetnek látványos képeket, melyeket természetesen haza is vihetnek ajándékként.

1/3

KÉPREGÉNYKÉSZÍTŐ WORKSHOP

Képzőművészeti egyetemen tanult fiatalok és segítő animátorok által üzemeltetett képregénykészítő workshop, ahol mindenki egyedi képregényt tud készíteni és elsajátíthatja annak alapvető szabályait.

1/3

Nem sikerült választani a programjaink közül?

Egyedi elképzelésed van?

A rendezvény témájához passzoló kézműves foglalkozást szeretnél?

Keress minket, oszd meg velünk a részleteket és bízd ránk az ötletelést. Kreatív kézműves csapatunkkal a rendezvényhez leginkább illő kézműves programokat találjuk ki és valósítjuk meg.