top of page

KÉZMŰVES ÉLMÉNYPROGRAMOK

Copy of ripped 1.png

Célunk, hogy olyan élményt nyújtsunk kézműves foglalkozásainkkal, amiben talán még soha nem volt részük a résztvevőknek. A szórakozás mellett pedig egy öröm emlék lesz mindenki otthonában az általuk készített egyedi alkotás.

"2022 legtöbbet rendelt kézműves foglalkozása"

TEXTIL FESTÉS

Ki ne szeretné elkészíteni sajátkezűleg a pólóját, táskáját, vagy hátizsákját olyan formákkal és színekkel ahogy azt Ő megálmodta? Amellett, hogy óriási élmény a textilfestés, egy maradandó emlék is egyben, hisz az elkészült ruhadarabokat, táskákat mindenki hazaviheti.

ÖKOTUDATOS KÉZMŰVES

Talán mondanunk sem kell, hogy manapság mennyire fontos a fenntarthatóság, az ökotudatosság és a környezetvédelem mindennapi gyakorlása. Olyan interaktív környezetettudatos foglalkozásokat hoztunk létre, melyet a Te rendezvényeden is könnyedén le tudunk bonyolítani.

LÁNGOLÓ TINTA KÉZMŰVES

Egy igazán egyedi kézműves foglalkozás, ahol a résztvevők egy nem mindennapi módszerrel készíthetnek látványos képeket, melyeket természetesen haza is vihetnek ajándékként.

MADÁRETETŐ KÉSZÍTÉS

Látványos, kreatív és egyedi - ezekkel a szavakkal tudnánk leginkább jellemezni a madáretető készítő kézműves foglalkozásunkat, melynek keretein belül nem csak egy funkcionális madáretető, hanem egy csodálatos dísz is elkészül.

ÉLMÉNYFESTÉS

Az élményfestés lehetőséget ad művészi éned kibontakoztatására és kreatív energiáid felszabadítására.

A rendezvényhez igazítva, egyszerre akár 100 fős csapatokat is be tudunk vonni egy kreatív vászonfestő élményprogramba.

ÖKO KOSÁRFONÁS

Egy egyedi eljárásnak köszönhetően újrahasznosított papírból készítünk vesszőket, melyből a résztvevők kosarakat és egyéb látványos dekorációkat alkothatnak kosárfonó technikával.

TOVÁBBI ÉLMÉNYPROGRAMJAINK

bottom of page