top of page

INTERAKTÍV JÁTÉKPARKOK

Copy of ripped 1.png

"2022 legtöbbet rendelt játékparkja"

ÓRIÁS JÁTÉKPARK

Óriás jenga, Uno, sakk, Twister, malom és dominó, óriás buborékkészítés, hatalmas puzzle és még sok-sok minden - kedvenc játékaink óriási méreteket öltenek, melyek garantáltan látványos és szórakoztató elemei lesznek a Te rendezvényednek is! Kicsik és nagyok egyaránt imádni fogják és egyszerre akár 40-50 résztvevőt is aktívan leköt.

LEGO© KIÁLLÍTÁS ÉS JÁTSZÓHÁZ

Több, mint 40 nevezetes épület, városrész, szuperhős és látványos jármű Lego© változata. Egyszerre szórakoztató és tanító jellegű is az érdeklődők számára, hisz a mókán túl számos érdekességet tudhatnak meg a Londoni Óriáskerékről, a Shanghai felhőkarcolókról vagy épp a Ford Mustang Shelby GT autóról. A kiállításon túl viszünk egy Lego© foglalkoztatót is, ahol mindenki a saját kedve szerint kreatívkodhat több ezer darab legóval. A kitelepüléshez tartozik egy óriási Lego© kifestő is, mely szintén egy kiváló kísérőprogramja az aktivitásnak.

SPORTPÁLYA CSOMAG

Izgalmas ütős játékok, tollaslabda-strandröplabda-focipálya, darts, frizbik, készségfejlesztő játékok, célba lövők, tapadókorongos íjászat, lengőteke, petanque és még több!

1 csomag - rengeteg közkedvelt sporteszköz egyben. Ez a program egy tökéletes választás, hogy ha fel szeretnél tölteni egy nagy placcot aktív és látványos egyéni és csapatos sportolási lehetőségekkel.

BABA JÁTSZÓTÉR

Rendelhető mobil baba játékpark, ahol a legkisebbeknek is lehetőségük lesz minőségi időt eltölteni, kreatív és fejlesztő játékok között, szakképzett animátori felügyelet mellett. 

TÁRSASJÁTÉK SÁTOR

A legismertebb és legizgalmasabb társasjátékokat biztosítjuk a vendégeknek, melyeket párosan vagy akár nagy csapatokban is játszhatnak. A játékélmény fokozásához segítő animátorokat és játékmestereket biztosítunk.

EGYEDI ÓRIÁS PUZZLE

Bármilyen grafikából tudunk készíteni egy 3x1,5 méteres (vagy akár nagyobb) óriás puzzle-t. A rendezvény ideje alatt a vendégek feladata, hogy közösen elkészítsék ezt az akár több száz darabból álló kirakót. Hatalmas élmény és igazán látványos rendezvényelem.  

ANGRY BIRDS CSÚZLI

A világhírű Angry Birds játék most életre kel! A cél változatlan: csúzlival minél kevesebb lövésből kell lebontanunk az építményeket. Mindez élethű nagyságban sokszoros élmény, mint számítógépen vagy telefonon!

NERF MOBILPÁLYA 

A NERF Aréna egy epikus ügyességi és stratégiai élményprogram, amely beltéren és kültéren is megvalósítható. A NERF, ez a szivacslövedékes, újgenerációs játék, letarolta az egész világot és mára már elképesztő népszerűségnek örvend. Most itt a lehetőség, hogy egy professzionális NERF arénában próbálják  ki ezt a szenzációs programot a résztvevők!

NERF CÉLLÖVÖLDE

Gyere és tökéletesítsd a pontosságod ennél a látványos NERF célbalövő élményjátéknál, ahol számtalan profi NERF fegyver közül választhatsz.

LOGIKAI SÁTOR

Logikai játékparkunk többek között ördöglakatokból, gyönyörű fajátékokból és egyéb gondolkodtató feladványokból áll, ahol a szórakozás mellett segítjük a logikus gondolkodást, a térlátást és nem utolsó sorban fejlesztjük a kitartást. Tedd próbára magad az összes játékban!

 BICIKLIS ÜGYESSÉGI PÁLYA

Játékos, technikai akadályokkal tűzdelt kerékpáros ügyességi pálya gyereknek és felnőtteknek. Hatékonyan fejleszti a mozgáskoordinációt, koncentrációt és egyensúlyérzéket is. A pályán egyszerre több sportoló is tartózkodhat. 3 éves kortól akár 60 éves korig, amatőrtől a gyakorlott bringásig, mindenkinek  biztonságosan használható.

CHILLOUT PARK

A pihenő zónákat gyakran a nagy zenei fesztiválokhoz kötik, de valójában nagyszerű kiegészítői lehetnek különféle eseményeknek is. A városi rendezvényektől a PR-eseményekig, a chill out park egy olyan nyugodt terület, ahol az emberek egy pillanatra megpihenhetnek és lazíthatnak. 

TOVÁBBI ÉLMÉNYPROGRAMJAINK

bottom of page