INTERAKTÍV JÁTSZÓTEREK

Válogass látványos mobil játékparkjaink közül, számos tematikában úgy, mint tánc, sport, játék vagy éppen mesevilág.

Copy of ripped 1_edited.png
Copy of ripped 1.png

LEGO© KIÁLLÍTÁS ÉS JÁTSZÓHÁZ

Több, mint 40 nevezetes épület, városrész, szuperhős és látványos jármű Lego© változata. Egyszerre szórakoztató és tanító jellegű is az érdeklődők számára, hisz a mókán túl számos érdekességet tudhatnak meg a Londoni Óriáskerékről, a Shanghai felhőkarcolókról vagy épp a Ford Mustang Shelby GT autóról. A kiállításon túl viszünk egy Lego© foglalkoztatót is, ahol mindenki a saját kedve szerint kreatívkodhat több ezer darab legóval. A kitelepüléshez tartozik egy óriási Lego© kifestő is, mely szintén egy kiváló kísérőprogramja az aktivitásnak.

1/5
Copy of ripped 1_edited.png

EURO BUNGEE

Az Euro Bungee vagy más nevén Gumiköteles Ugráló nagyon közkedvelt játék főként a gyerekek körében. Szabad és zárt téren is jól használható. A gravitáció furcsa törvényeivel ismerkedhetnek kicsik és nagyok egyaránt. A lehetőségek végtelenek, hiszen bukfencezni, előre vagy hátra szaltózni, fenékre ülni vagy csak egyszerűen egyre magasabbra ugrálni is lehet.

1/2
Copy of ripped 1.png

SPORTPÁLYA CSOMAG

Izgalmas ütős játékok, tollaslabda-strandröplabda-focipálya, frizbik, készségfejlesztő játékok, célba lövők, tapadókorongos íjászat, bokszgép és még több!

1 csomag - rengeteg közkedvelt sporteszköz egyben. 

1/4

BABA JÁTSZÓTÉR

Rendelhető mobil baba játékpark, ahol a legkisebbeknek is lehetőségük lesz minőségi időt eltölteni, kreatív és fejlesztő játékok között, szakképzett animátori felügyelet mellett. 

1/3
Copy of ripped 1_edited.png
Copy of ripped 1.png

ÓRIÁS JÁTÉKPARK

Óriás jenga, Uno, sakk, Twister, malom és dominó, óriás buborékkészítés, hatalmas puzzle, méteres bowling és még sok-sok minden - kedvenc játékaink óriási méreteket öltenek, melyek garantáltan látványos és szórakoztató elemei lehetnek a Te rendezvényednek is! Kicsik és nagyok egyaránt imádni fogják

1/4