A legjobb adventi és karácsonyi rendezvényprogramjaink, egy helyen!

Van néhány fantasztikus ötletünk, amivel biztosan varázslatossá teheted adventi rendezvényed. 


 

ts1167_potashcorp-2_edited.jpg

Greenbox Élményfotózás

A hollywood-i mozis világból ismert technikának köszönhetően bárkiből néhány kattintás alatt szuperhős válhat, de akár szelfizhet a Mikulással, vagy utazhat a felhők között a szánon Rudolffal. Az elkészült fotókat még a helyszínen kinyomtatjuk.

Ajánlatkérés
olaf.jpg

Mesehátteres Fotózás Óriás Mesefigurákkal

Hatalmas Disney kastély háttér előtt készítünk a gyerekekről és a családról fotókat, melyeket a helyszínen ki is nyomtatunk. A fotóparavánhoz választhatóak mesehősök is.

Ajánlatkérés
kreatív karácsonyi kézműves programok rendezvényekre.jpg

Kreatív Foglalkozások

Az adventi rendezvények nélkülözhetetlen elemei a kézműves foglalkozások. Olyan egyedi és különleges programokkal készülnek manó animátoraink, melyekkel talán még soha nem találkoztak a gyerekek.

Ajánlatkérés
babajátszótér rendezvényekre.jpeg

Baba Játszótér

Mobil baba játékpark, ahol a legkisebbeknek is lehetőségük lesz minőségi időt eltölteni, kreatív és fejlesztő játékok között, szakképzett animátori felügyelet mellett.

Ajánlatkérés
karácsonyi csillámtetkó.jpg

Karácsonyi Csillámtetoválás

A karácsonyi és Disney témájú csillámtetoválások nem hiányozhatnak a rendezvényről, hiszen a gyerekek imádják és néhány perc alatt elkészülnek, így a nagy létszám sem akadály.

Ajánlatkérés
03_edited.jpg

Digitális Karikatúra

Egy karikatúra akár 10 perc alatt elkészül, a rajzolás folyamata pedig kivetíthető TV-re is, így a modellnek és a várakozóknak a folyamat is egy szórakozás. Az elkészült karikatúra nyomtatható és azonnal továbbítható.

Ajánlatkérés
lego kiállítás rendezvényekre.png

Lego Land

Megtekinthető több, mint 35 nevezetes épület, jármű és szuperhős Lego© változata. A kiállításon túl viszünk egy Lego© foglalkoztatót is, ahol mindenki a saját kedve szerint kreatívkodhat több ezer kockából. Mindemellett egy óriás Lego© kifestőt is színezhetnek a gyerekek egész nap.

Ajánlatkérés
Photo by Leeds Living .jpeg

Óriás Hold

A felfújható Óriás Hold Magyarországon egyedülálló és újdonságnak számító rendezvénydekoráció. Több mint 5 méter magas, hihetetlen látvány bármely rendezvényen. Ragyogja be az Ön adventi rendezvényét is!

Ajánlatkérés

Siker! Üzeneted megkaptuk, rövidesen felvesszük Veled a kapcsolatot!

Írjon nekünk és mi néhány órán belül válaszolunk!