winter logo  ax.png
Children Event_edited.png

A legjobb karácsonyi programjaink, egy helyen!

Van néhány fantasztikus ötletünk, amivel biztosan varázslatossá teheted adventi rendezvényed. 

161214-F-WV904-028.JPG

Szeretné, ha meglátogatná rendezvényét az igazi télapó? Esetleg egy breaktáncos vagy extrém bmx-es mikulás? Autentikus jelmezekkel és kiváló előadóművészeinkkel minden kérés teljesíthető!

MIKULÁS SZOLGÁLTATÁSOK

Képernyőfotó 2019-06-25 - 18.20.52.png

Ki ne szeretné elkészíteni sajátkezűleg a pólóját, olyan formákkal és színekkel ahogy azt Ő megálmodta? Amellett, hogy óriási élmény a pólófestés, egy maradandó emlék is egyben, hisz az elkészült ruhadarabokat mindenki hazaviheti.

PÓLÓ / VÁSZONTÁSKA FESTÉS

Screen-Shot-2014-12-05-at-11.33.25-AM.pn

Több, mint 25 nevezetes épület és városrész Lego© változata. Egyszerre szórakoztató és tanító jeleggű is az érdeklődők számára, hisz a mókán túl számos érdekességet tudhatnak meg a Londoni Óriáskerékről, a Shanghai felhőkarcolókról vagy épp az Eiffel toronyról. A kiállításon túl viszünk egy foglalkoztatót is, ahol mindenki a saját kedve szerint kreatívkodhat. Akik pedig csak egy picit pihenni szeretnének, azoknak TV-n Lego© mozi filmeket vetítünk.

LEGO LAND

A GreenBox technikája a hollywoodi mozis világból már ismerős lehet. A lényege, hogy a résztvevőt egy speciális zöld háttér előtt fotózzuk, majd a megfelelő számítógépes programokkal és grafikusi utómunkával szinte bármire képesek vagyunk, amire a modell vágyik.

GREENBOX ÉLMÉNYFOTÓZÁS

Varázsolja el rendezvénye vendégeit egy fantasztikus acappella koncerttel. Mi is köthetné össze az embereket jobban, mint maga a zene?

ACAPPELLA SHOW

olaf.jpg

Interaktív énekes, mondókás téli mese műsor, tánc betanítással. Mikulás és ünnepvárás, egy igazi mesebeli Hercegnővel! A gyerekek egy mesében érezhetik magukat és dalokat, táncokat, mondókát, mesés kiegészítőkkel együtt tanulnak úgy, hogy igazán észre sem veszik, annyira belecsöppennek a saját, mai, régebbi mesedalok és mondókák világába!

INTERAKTÍV TÉLI MESEVARÁZS

Egy kiváló egésznapos kísérőprogram: a karácsonyi óriáskifestő falak színessé varázslásában mindenki ki veheti a részét. Cél, hogy a rendezvény végére, a kezdetekben csak fekete fehér formák életre keljenek, egy színes festményt alkotva és mindenki, aki ebben részt vett, egy kicsit a magáénak érezhesse a végeredményt! ​#webeliveinteamwork

ÓRIÁS MESEKÉP SZÍNEZÉS

Image-1.jpeg

A helyszíni adottságoknak megfelelően kialakítunk egy izgalmas baba játszóteret, ahol a legkisebbeknek is örömteli időtöltésben lesz részük.

BABA JÁTSZÓTÉR

Képernyőfotó 2019-09-19 - 15.17.22.png

Szeretné feldobni rendezvényét egy monumentális 5-7 méter magas télapóval, vagy hóemberrel? Esetleg óriás színes gombákkal vagy elefántokkal? Most itt a lehetőség!

ÓRIÁS DEKORÁCIÓK

basslime2.jpg

BassLime a legismertebb hazai beatboxer. Minden ami a színpadon hallható, azt egyedüli módon csakis a szája segítségével hozza létre. Ha idén úgy dönt, hogy valami nem mindennapi zenei produkciót szeretne viszontlátni rendezvényén, akkor a szájdobos show kiváló választás lehet!

BEATBOX SHOW

Nagyra nőtt mesehőseink sétálgatnak a rendezvényén, szórakoztatják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Nincs olyan gyerek, aki ne hatódna meg egy 2 méteres Olaftól a Jégvarázsból vagy Mickey és Minnie egér közös táncától. De pár Minion láttán még a nagyok arcára is mosoly kerekedik. Arról nem is beszélve, ha a Tom & Jerry előhozza nosztalgikus kiskori emlékeiket!

SÉTÁLÓ LÁTVÁNYOSSÁGOK

60311555_1086778531533014_32263906769795

Minden kisfiú szeret a kedvenc szuperhősének kifestve rohangálni vagy a lányok pillangóval vagy macskával az arcukon díszelegni. Ezért nem is kérdés, hogy érdekünk volt megtalálni az ország legjobb arcfestőit, hogy minden rendezvényen szemgyönyörködtető mintákat tudjunk a gyerekek arcára varázsolni!

ARCFESTÉS, CSILLÁM- ÉS MESETETOVÁLÁS

xmas workshop.jpg

Idei karácsonyi időszakra kialakítottunk egy adventi kézműves programot, melyben karácsonyi témájú kézzel készített  tárgyakat/díszeket alkothatnak a résztvevők, amik még a karácsonyfa alatt is jól mutatnak.

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOK

Azt az állítást, hogy játszani nagyban is lehet nem csak kicsiben, mi sem bizonyítja jobban, mint  az óriás játékparkunk. Ez a program lehetőség 12 izgalmas óriás játékot foglal magába, ami minden korosztály számára izgalmas elfoglaltságot, minőségi időtöltést jelent.

ÓRIÁS JÁTÉKPARK

Photo 2018. 12. 22. 18 38 22.jpg

Egy felemelő adventi akusztikus produkció, jazz tanszéken végzett professzionális előadóművészek által.

ADVENTI AKUSZTIK