Street Art Élményprogramok

Szeretnéd rendezvényed szó szerint színesebbé tenni? Becsempésznél a sok program közé egy kis művészetet? Ennél látványosabb és nagyszerűbb megoldás nincsen!

Válassz egyes programjaink közül,  vagy kérd őket csomagban, kedvezményesebben:

1.) LIVE Graffiti Bemutató

A rendezvény ideje alatt végigkísérheti a közönség, ahogyan a hazai graffiti legkiemelkedőbb művészei által elkészül egy-egy páratlan alkotás. Később ezek a festmények bárhol kiállíthatók, így egy örök, kézzelfogható emlékként megmarad. Az alkotások témája és részletei rugalmasan előre egyeztethetőek a szervezők elképzelései szerint. 

2.) SHOW YOUR STYLE! Graffitis Közönségfal

A közönség nagy örömére lehetőséget kínálunk mindenki számára, hogy kipróbálhassák a speciális festékszórókat, mely minden rendezvényen egy óriási kaland szokott lenni. Animátoraink segítenek az érdeklődőknek és biztosítják a szükséges eszközöket: festékszórókat, stencileket, maszkokat, kesztyűt.

3.) Street Art Workshop

Egy izgalmas művész-sarok, ahol animátori segítséggel kézműves foglalkozást tartunk az odatérők számára. A résztvevők különböző eszközökkel (graffiti és street art témakörökben) készíthetnek különleges rajzokat, dekorációkat és kreatív tárgyakat.

4.) Matrica Alkotó Workshop

Mindenki imádja a matricákat, ez tény. Ki ne imádná elkészíteni a saját matricáit egy kis ügyességgel és kreativitással? A foglalkozás során a résztvevők különböző technikákkal készíthetik el saját színes matricáikat, professzionális művészek felügyeletével és segítségével.