CSUPA SZÍNES ÉLMÉNYPROGRAMOK

Szeretnéd rendezvényed szó szerint színesebbé tenni? Becsempésznél a sok program közé egy kis művészetet is? Ennél látványosabb és nagyszerűbb megoldás nincsen!

Copy of ripped 1_edited.png
Copy of ripped 1.png

LIVE GRAFFITI BEMUTATÓ

A rendezvény ideje alatt végigkísérheti a közönség, ahogyan a hazai graffiti legkiemelkedőbb művészei által elkészül egy-egy páratlan alkotás. Később ezek a festmények bárhol kiállíthatók, így egy örök, kézzelfogható emlékként megmarad. Az alkotások témája és részletei rugalmasan előre egyeztethetőek a szervezők elképzelései szerint. 

1/4
Copy of ripped 1_edited.png

SHOW YOUR STYLE!
GRAFFITIS KÖZÖNSÉGFAL

A közönség nagy örömére lehetőséget kínálunk mindenki számára, hogy kipróbálhassák a speciális festékszórókat, mely minden rendezvényen egy óriási kaland szokott lenni. Animátoraink segítenek az érdeklődőknek és biztosítják a szükséges eszközöket: festékszórókat, stencileket, maszkokat, kesztyűt.

1/4
Copy of ripped 1.png

ÓRIÁS KIFESTŐ

Egy kiváló egésznapos kísérőprogram a rendezvényeden: az óriáskifestő falak színessé varázslásában mindenki ki veheti a részét. Cél, hogy a rendezvény végére, a kezdetekben csak fekete fehér formák életre keljenek, egy színes festményt alkotva és mindenki, aki ebben részt vett, egy kicsit a magáénak érezhesse a végeredményt! 

#webeliveinteamwork

1/4

FESTÉKBOMBA DARTS

A dartsozás még soha nem volt ekkora élmény!
A játék célja egyszerű: a speciális festékekkel megtöltött lufikat kell eltalálni megadott szabályok alapján a darts nyilakkal. Nagyon izgalmas látvány, ahogy a festékbombák szétrobbanak a fehér háttéren és persze egy igazi kihívást jelent mindenkinek eltalálni a megfelelő "bombákat".  

1/2
Copy of ripped 1_edited.png
Copy of ripped 1.png

HOLI COLOR PARTY

A holi fesztivál India legnépszerűbb ünnepsége, ahol a vidámság, szeretet és a színek kerülnek középpontba. Ekkor veszi kezdetét a jó időnek a köszöntése - egy fesztivál keretén belül - ahol egyszerre dobják fel a Holi port az égbe és színesbe borulnak az emberek! A világ egyik leglátványosabb és legszínesebb bulijai között emlegetik a Holi fesztiválokat! 
Ezt az érzést és ezt az élményt visszük el a Te rendezvényedre is! 
1/3