top of page

CSUPA SZÍNES ÉLMÉNYPROGRAMOK

Copy of ripped 1.png

Szeretnéd rendezvényed szó szerint színesebbé tenni? Becsempésznél a sok program közé egy kis művészetet is? Ennél látványosabb és nagyszerűbb megoldás nincsen!

LIVE GRAFFITI SHOW

A rendezvény ideje alatt végigkísérheti a közönség, ahogyan a hazai graffiti legkiemelkedőbb művészei által elkészül egy-egy páratlan alkotás. Később ezek a festmények bárhol kiállíthatók, így egy örök, kézzelfogható emlékként megmarad. Az alkotások témája és részletei rugalmasan előre egyeztethetőek a szervezők elképzelései szerint. 

SHOW YOUR STYLE! GRAFFITIS KÖZÖNSÉGFAL

A közönség nagy örömére lehetőséget kínálunk mindenki számára, hogy kipróbálják a speciális festékszórókat, mely minden rendezvényen egy óriási kaland szokott lenni. Animátoraink segítenek az érdeklődőknek és biztosítják a szükséges eszközöket: festékszórókat, stencileket, maszkokat, kesztyűt.

FESTÉKBOMBA DARTS

A dartsozás még soha nem volt ekkora élmény! A játék célja egyszerű: a speciális festékekkel megtöltött lufikat kell eltalálni megadott szabályok alapján a darts nyilakkal. Nagyon izgalmas látvány, ahogy a festékbombák szétrobbannak a fehér háttéren és persze egy igazi kihívást jelent mindenkinek eltalálni a megfelelő "bombákat".  

ARCFESTÉS

Ez a program egy örök klasszikus és kedvenc a gyerekek körében. 12 fős profi, gyors és kedves arcfestő csapatunkkal akár a több ezer fős rendezvények sem jelenthetnek akadályt.

CSILLÁMTETOVÁLÁS

Kedves csillámtetoválóink több száz sablonnal és megannyi színes csillámmal készül, hogy a Te rendezvényeden is rengeteg gyerkőc arcára varázsolhassanak mosolyt.

HENNA MŰVÉSZ

Afrikában, Ázsiában és Indiában már az ősidők óta díszitik a testüket az emberek - innen ered a hennafestés, amit kreatív művészünkkel autentikusan, bármely rendezvényen megvalósítunk. 

HOLI COLOR PARTY

A holi fesztivál India legnépszerűbb ünnepsége, ahol a vidámság, szeretet és a színek kerülnek középpontba. Ekkor veszi kezdetét a jó időnek a köszöntése - egy fesztivál keretén belül - ahol egyszerre dobják fel a Holi port az égbe és színesbe borulnak az emberek! A világ egyik leglátványosabb és legszínesebb bulijai között emlegetik a Holi fesztiválokat! Ezt az érzést és ezt az élményt visszük el a Te rendezvényedre is! 

ÓRIÁS KIFESTŐ

Egy kiváló egésznapos kísérőprogram a rendezvényeden: az óriáskifestő falak színessé varázslásában mindenki ki veheti a részét. Cél, hogy a rendezvény végére, a kezdetekben csak fekete fehér formák életre keljenek, egy színes festményt alkotva és mindenki, aki ebben részt vett, egy kicsit a magáénak érezhesse a végeredményt! #webeliveinteamwork

EGYEDI ÓRIÁS KIFESTŐ

Az első lépés: tervezői csapatunkkal készítünk egy teljesen egyedi óriás kifestő grafikát például egy város, vagy cég nevéből. Ezt követően legyártjuk 3 méteres kivitelben (lehet nagyobb és kisebb is), majd kihelyezzük a rendezvényeden. A végeredmény pedig nem csak egy közös kreatív élmény, hanem egy maradandó egyedi alkotás is.

MAKE UP ARTIST

Fantasztikus sminkes csapatunk rövid idő alatt, elképesztően látványos make upokat készítenek a rendezvényeden. Mozifilmes, farsangi, halloweeni vagy éppen nyári fesztivál tematikákban.

PRINKER

A PRINKER pillanatok alatt készít átmeneti tetoválásokat szinte bármilyen logóból, ábrából vagy üzenetből. Az eszköz egy tablettel van összekötve, melyről a kívánt grafikát kiválaszthatjuk. Gyors, biztonságos és szupermodern! Az aktivitást 1 vagy igény esetén 2 mosolygós animátor segíti. 

bottom of page